Khasiat Kapsul Butea Superba - Tonik Herba Untuk Lelaki.

  • Butea Superba adalah produk penambah tenaga seksual lelaki yang terbukti keberkesanannya.
  • Ianya dapat menyelesaikan masalah lemah tenaga syahwat bagi lelaki dengan pantas & mudah.
  • Butea Superba merangsang aliran darah dan membantu meningkatkan & mengekalkan tekanan aliran darah ke dalam pembuluh darah zakar sewaktu zakar terangsang.

Cara Penggunaan Butea Superba Raksa Herbs
Diambil sebiji pada waktu pagi dan sebiji lagi pada waktu malam. Jangan diambil 2 biji sekaligus. Anda akan merasa perubahan pada kekuatan seksual anda dari minggu ke seminggu. Produk ini berasaskan herba jadi anda hanya akan merasai perbezaan hanya selepas 2-3 minggu pengambilan.


  • Jika diambil mengikut dos yang ditetapkan dan terus-menerus dalam satu tempoh yang disyorkan, peningkatan aliran darah ke pembuluh darah zakar akan menyebabkan ianya mengembang dan seterusnya menjadikan saiz zakar & stamina bertambah dan lebih daya tahan.
Testimoni ;

"Butea Superba telah benar-benar meningkatkan nasfu seks saya kerana telah megembirakan pasangan saya malah membuatkan pasangan saya selalu merengek meminta ,,,Setelah pengambilan Butea Superba selama 30 hari saya dapati perbezaannya dan lebih bertenaga."

Hashim 53 tahun
Pekan Pahang

"Shipping time was very fast, but I live in Singapore so it can vary worldwide. Butea took about 3 days to kick in but I'm surprised how fast my reaction time has improved. I'll be honest, I didn't have high hopes when I purchased it, but I like to give most things a try and your price was the best on the internet for the quantity so I'm happy. Cheers!"

Steve, Singapore


2008 - 2012 Kuasaphero.com | All Right Reserved | Design By
www.Kuasaphero.com